Klantervaringen

Lees hier de reacties van een aantal mensen die zichzelf een Bewust Ontspanmoment hebben gegund

MASSAGE

"Een hele bijzondere belevenis 'ontspannen met klank' door een heel bijzonder iemand, ik zei al tegen Simone ik kan er geen woorden aan geven en misschien is dat het juist wel wat ervoor zorgt dat ik dan nog de hele dag aan het nagenieten ben. Direct weer een nieuwe afspraak gepland voor een nieuw niet onder woorden te brengen 'genietmomentje'..."
- Anne-Marie (april 2019) - Klankschaalmassage

“Jouw behandeling heeft veel met me gedaan, was de dagen daarna nog moe, haalde meermalen de dagen door elkaar. En zei dingen die ik normaal niet op die manier zeg. Heb het maar gewoon laten gebeuren, paar dagen later was ik weer fris al merk dat ik nog steeds wel aan het opruimen ben. Vooral dromen. Nogmaals dank, de behandeling zelf was pure verwennerij!"
- Angela (april 2018) - Klankschaalmassage

“Ik vond het heerlijk na een drukke periode op het werk, met als gevolg verkrampte spieren in de nek, om een heerlijke massage van Simone te ondergaan. De sfeer, het muziekje en de heerlijke geuren maakten de ontspanning compleet. Echt een aanrader”
- Desiree (februari 2018) – Oliemassage

“Ik vond de massage heerlijk ontspannend. En heel bijzonder om al die klanken in je lichaam te voelen. Ik vond ook dat je het heel relaxed en rustig deed wat nog meer ontspanning opleverde bij mij. Ik had best nog wat langer op de tafel willen liggen!”
- Miranda (oktober 2016) – Klankschaalmassage

“Ik kwam heel ontspannen bij jou vandaan en voelde me heel geaard. De hele dag verliep hierdoor lekker. De sfeer in jouw zolderruimte is prettig, het is er knus en warm, een prima klimaat voor zo’n massage. Je manier van werken voelt heel relaxed, eerst even het voetenbad om te landen en dan op de tafel, met een lekker dekentje. Het plaatsen, verwijderen en verwisselen van de schalen gaat heel vloeiend, het zijn geen verstoringen van het ontspannen proces. Kortom, ik heb ervan genoten en kom graag nog eens terug!”
- Willeke (oktober 2016) – Chakramassage met klankschalen

RELAXUURTJE VOOR OUDER & KIND

"Samen met mijn dochter de moeder kind massage met klankschalen gedaan. Wat was dit heerlijk en vooral superleuk om het samen te doen met mijn dochter van 11. Toen we in auto zaten vroeg ze gelijk of ik het straks thuis voor het slapen nog een keer wilde doen."
- Debby (april 2019) - Relaxuurtje voor ouder & kind (tot 12 jr)

 KLANKCONCERT

"Wat een geweldig begin van de dag! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en rust. De volgende keer ben ik er weer bij."
- Marike (januari 2018)

"Ik heb genoten van de klankschalensessie. Alles was super voor elkaar. Matje, deken,kussen en lekker dekbedje. Het heeft mij ontspanning gebracht. Mijn lichaam en geest samen gebracht. Echt een uur vooŕ mijzelf! Ik kom zeker nog een keer weer..."
- Anouk (september 2017)

"Ik was gisteren voor de tweede keer bij Simone voor een avondje heerlijk ontspannen op klank schaal tonen. De eerste avond was ik toch wel bezig, van wat zal er nu komen. Nu voor de tweede keer veel diepere ontspanning. Heerlijk en dan met zo'n schaal even op je buik de trillingen of geluidsgolven door je hele buik. Vind het zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel Simone vond het erg prettig."
- Betsy (april 2017)