Klankconcert

Wil je kennismaken met de kracht van klank, kom dan een klankconcert bijwonen.

Ontspannen liggend of zittend een uur lang genieten van de klanken van de klankschalen rainstick, koshi, oceandrum, tingsha en drum.

Er wordt aandachtig gewerkt met de verschillende instrumenten, waardoor je de vibraties door je lichaam heen voelt gaan, wat een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Vanuit ontspanning worden vermoeidheid en stress vanzelf losgelaten. Zo zorgt deze diepe ontspanning voor meer evenwicht in je leven.

De werking van klank
De werking van klankschalen valt eenvoudig te begrijpen met deze vergelijking. Wanneer je een steen in het water laat vallen, dan ontstaan er kringgolven, die zich over het hele wateroppervlak verspreiden. Zo wordt elke watermolecuul in beweging gezet, zowel horizontaal als verticaal.

Tijdens een klankconcert gebeurt er net als bij het water hetzelfde met ons lichaam, dat ook voor ca. 70% uit water bestaat. De klanken zorgen met hun zachte trillingen voor harmonie in alle cellen op fysiek niveau.

WORKSHOP ‘LUISTER NAAR JEZELF’
Een twee uur durende workshop…..quality time voor jezelf! Even onthaasten, genieten, ontdekken en ervaren.

Eerst heerlijk liggen en genieten van een klankconcert zoals hierboven beschreven. Om van daaruit intuïtief te gaan schilderen. Intuïtief schilderen kun je ook zien als een ‘innerlijke reis’. Je geeft kleur en vorm aan datgene dat binnen in jou leeft. Het is luisteren, voelen & volgen; vormgeven aan jouw innerlijke beleving. De intentie van de workshop is ‘bewust ontspannen’……om van daaruit de verbinding met jezelf te voelen en te ervaren.

De workshop ‘luister naar jezelf’ is ook als groepsuitje te boeken, bijv. met collega’s, vriendinnen, sportteam, familie. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op!

Klankschalenmassage

Klankschalenmassage

Bij een klankschalenmassage lig je normaal gekleed op een massagetafel en worden de klankschalen op je lichaam geplaatst.

De klankschalen worden geplaatst onder je voetzolen, op je rug, in je knieholtes, op je buik en in je handen. De klankschalen worden aandachtig aangeslagen, waardoor je de vibraties door je lichaam heen voelt gaan, wat een heerlijk ontspannen gevoel geeft.

Vanuit ontspanning worden vermoeidheid en stress vanzelf losgelaten. Zo zorgt deze diepe ontspanning voor meer evenwicht in je leven. Je kunt vooraf eventuele klachten bespreken, zodat de behandeling meer gericht kan worden op specifieke plaatsen van het lichaam.

Veel mensen vinden de massage met klankschalen een verrijkende ervaring, omdat ze op een heel andere manier leren voelen en ontspannen. Je komt door de massage in verbinding met je lichaam. Het luisteren naar de wegstervende tonen brengt je in het ‘hier en nu’. Daardoor kan de klankschalenmassage heel gemakkelijk een diep ontspannend effect hebben.

Klankschalenmassage2

Met een ‘Bewust Ontspan Klankmassage’ gun je jezelf ruim een uur tijd voor jezelf!

Deze massage kan, op aanvraag, uitgebreid worden met extra wellness door de klankmassage uit te breiden met de combinatie klank & warme olie op je rug.

Ook bij massage geldt de kracht van de herhaling…….gun je jezelf met regelmaat een massage, dan blijf je lekker ontspannen!