Klankschalenmassage

Klankschalenmassage

Bij een klankschalenmassage lig je normaal gekleed op een massagetafel en worden de klankschalen op je lichaam geplaatst.

De klankschalen worden geplaatst onder je voetzolen, op je rug, in je knieholtes, op je buik en in je handen. De klankschalen worden aandachtig aangeslagen, waardoor je de vibraties door je lichaam heen voelt gaan, wat een heerlijk ontspannen gevoel geeft.

Vanuit ontspanning worden vermoeidheid en stress vanzelf losgelaten. Zo zorgt deze diepe ontspanning voor meer evenwicht in je leven. Je kunt vooraf eventuele klachten bespreken, zodat de behandeling meer gericht kan worden op specifieke plaatsen van het lichaam.

Veel mensen vinden de massage met klankschalen een verrijkende ervaring, omdat ze op een heel andere manier leren voelen en ontspannen. Je komt door de massage in verbinding met je lichaam. Het luisteren naar de wegstervende tonen brengt je in het ‘hier en nu’. Daardoor kan de klankschalenmassage heel gemakkelijk een diep ontspannend effect hebben.

Klankschalenmassage2

Met een ‘Bewust Ontspan Klankmassage’ gun je jezelf ruim een uur tijd voor jezelf!

Deze massage kan, op aanvraag, uitgebreid worden met extra wellness door de klankmassage uit te breiden met de combinatie klank & warme olie op je rug.

Ook bij massage geldt de kracht van de herhaling…….gun je jezelf met regelmaat een massage, dan blijf je lekker ontspannen!

Oliemassage

oliemassage

De spanning vloeit letterlijk weg uit je lijf, je komt volledig tot rust en voelt nieuwe energie. Met een ontspanningsmassage word je letterlijk aangeraakt. Een ontspanningsmassage is een goed middel om weer bij jezelf te komen. Door aanraking gaat de concentratie naar je eigen huid; de begrenzing tussen je binnenwereld en buitenwereld. Door aanraking word je je weer bewust van waar je lichaam behoefte aan heeft. Als je goed met je lijf in contact bent, sta je sterker in het leven!

Bij deze massagevorm masseer ik je voeten, je rug en je hoofd. Daarbij ben je vrij te kiezen welke etherische olie je graag toegevoegd wilt hebben aan de massageolie.

De rug is de belangrijkste steunpilaar van het lichaam. Een rugmassage kan het effect van stress door het hele lichaam enorm verminderen; een zowel lichamelijk als psychologisch positief effect.

Als het hoofd te vol is, wordt nieuwe informatie niet meer opgenomen. Een hoofdmassage maakt dat indrukken losgelaten kunnen worden en heeft als doel het brengen van rust.

Een voetenmassage maakt dat je met beide voeten op de grond blijft staan (geaard blijft); tegelijkertijd biedt deze massagevorm rust en kalmte. De combinatie van hoofd/rug/voeten zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen door je hele lichaam…….van top tot teen!

Een ‘Bewust Ontspan Massage’ start met een heerlijk voetenbad, waarna ik je rug, hoofd en voeten ga masseren. Daarbij werk ik met de oliën van doTERRA. Je ligt in je onderkleding op de massagetafel.oliemassage 2

Met een ‘Bewust Ontspan Oliemassage’ gun je jezelf ruim een uur tijd voor jezelf!

Deze massage kan, op aanvraag, uitgebreid worden met een massage van handen en armen en/of buik.

Ook bij massage geldt de kracht van de herhaling…….gun je jezelf met regelmaat een massage, dan blijf je lekker ontspannen!